День захисників і захисниць України. Хроніки дня 1 жовтня

02.10.2024
168

У День захисників і захисниць України, в училищі панував піднесений настрій. Члени клубу «Патріот» зустрічали учнів та педагогів цікавими інформаційними повідомленнями з славної історії Українського козацтва, створили атмосферу гордості та подяки кожному, хто сьогодні на захисті незалежності, свободи, життя.

В училищі пройшли тематичні години спілкування «Українські герої та героїні: від минулого до сьогодення», «За честь! За славу! За народ!», «Родинні історії», «Наша земля – наша свобода».

 «Навчаємо заради захисту! Допомагаємо заради Перемоги!» – під таким гаслом відбулося знайомство молоді з діяльністю Громадської організації «Національний Супротив». Молодь захоплено спілкувалася з військовими, цікавилася сучасною зброєю, системою керування дронами, застосуванням оптичної техніки, методикою складання топографічних карт та правилами безпечної поведінки з вибухонебезпечними предметами. Показовий виступ випускників центру підготовки цивільного населення до національного спротиву вразив та зміцнив патріотичний дух усіх присутніх.